gob politiek limburg
gob sittard geleen politiek
politiek sittard geleen
gob
gob sittard
gob sittard geleen
gob politiek geleen
gob geleen
gob politieke vereniging
gob online

vanuit het

GOB, vanuit het hart

Jong en oud samen voor een leefbaar en economisch sterk Sittard-Geleen in dorp én stad!

Yvonne Salvino nieuwe fractievoorzitter politieke groepering gob

21 december 2018

YVONNE SALVINO NIEUWE FRACTIEVOORZITTER POLITIEKE GROEPERING gob

Verjonging en vernieuwing… de ambitie waar gob mee aan de verkiezingscampagne verleden jaar begon. In de aanloop naar 21 maart 2018 heeft de huidige fractievoorzitter Paul Verjans van gob kenbaar gemaakt dat de raadsperiode 2018-2022, zijn laatste periode zal zijn als raadslid in de gemeente Sittard-Geleen. Aan het einde van deze periode – en na 24 jaar gedreven voeren van lokale politiek – wordt dat het moment om te stoppen met de actieve politiek.

In deze 24 jaar was Paul maar liefst 11 jaar fractievoorzitter van gob. Paul maakte tijdens de verkiezingscampagne van gob al aan zijn kiezers kenbaar dat hij aan het begin van zijn laatste raadsperiode het fractievoorzitterschap gaat overdragen aan de jongere generatie,. Natuurlijk blijft Paul raadslid tot de volgende verkiezingen in 2022. En kan de politieke groepering gob, en U, blijven bouwen op zijn senioriteit en ervaring, voor de volle 100%. EN als senior raadslid blijft Paul tot de volgende verkiezingen in 2022 voor 100 % actief!

Al snel was na de verkiezingen van 21 maart 2018 duidelijk dat Yvonne Salvino voor gob dé kandidaat is voor de rol van fractievoorzitter. Per 1 januari 2019 is het zover.

Voor de overdracht van de symbolische voorzittershamer (een kleinere konden we niet vinden ?) is gekozen voor het mooie , centraal gelegen in onze gemeente,  Kasteel Limbricht. 

Eventjes voorstellen: Yvonne Salvino, 48 jaar en woont in Limbricht en al sinds jaar en dag ondernemer in Sittard-Geleen. Jong van geest, denken, handelen en doen. Met een frisse kijk ‘op de zaak die politiek heet’, neemt zij de rol van fractievoorzitter gob per 1 januari onder haar hoede. Yvonne staat dicht bij de mensen  en stelt zich zo ook elke dag op. U bereikt haar heel eenvoudig per mail via yvonne.salvino@gob-online.nl