gob online
gob sittard geleen
gob sittard geleen politiek
gob politiek limburg
gob sittard
gob politiek geleen
gob
gob politieke vereniging
politiek sittard geleen
gob geleen

vanuit het

GOB, vanuit het hart

Jong en oud samen voor een leefbaar en economisch sterk Sittard-Geleen in dorp én stad!

Woningbouw in Holtum en Einighausen.

EINDELIJK WONINGBOUW IN DE KLEINE KERNEN VAN EINIGHAUSEN EN HOLTUM

Bijna 20 jaar geleden, namelijk 1-1-2001 was de fusie van Sittard, Geleen en Born een feit. Terugkijkend over deze 20 jaar blijkt uit de opeenvolgende verkiezingsprogramma’s dat wij ons  telkens weer hebben ingezet voor sociale woningbouw, levensbestendige woningen, starters woningen en  senioren woningen,  in het bijzonder in de kleine kernen.

Het verheugd ons dat mede dankzij de nimmer aflatende politieke druk van de gob fractie en de gob wethouders,  er dan nu eindelijk op de voormalige schoollocaties in Einighausen en Holtum woningen worden gebouwd. In Einighausen 2 verschillende types levensbestendige woningen en in Holtum 3 verschillende type woningen.

Bijna 2 jaar gelden is er na een langlopende discussie door het toenmalige college van B&W gestart met de ontwikkelingen in Einighausen en is ook aan de ontwikkelingen in Holtum  een langdurige discussie voorafgegaan.

gob is zeer blij dat dan nu eindelijk de lang gekoesterde wens van de inwoners Holtum en Einighausen in vervulling gaat.