politiek sittard geleen
gob sittard geleen politiek
gob politiek geleen
gob sittard
gob politieke vereniging
gob sittard geleen
gob online
gob geleen
gob
gob politiek limburg

vanuit het

GOB, vanuit het hart

Jong en oud samen voor een leefbaar en economisch sterk Sittard-Geleen in dorp én stad!

Voor gob telt al ruim 40 jaar dat de mens op nummer 1 staat.

Politiek is mensenwerk maar wat betekent dat eigenlijk? De meest simpele definitie is dat het door mensen tot stand wordt gebracht of kán worden gebracht. En precies daar zit ook het verschil. Want met een positieve grondhouding én met de wil om er samen uit te komen ben je immers al een heel eind op weg.

Voor gob telt al ruim 40 jaar dat de mens daarbij op nummer 1 staat. En om met de woorden van Pieter Meekels te spreken: Wat is het mooi om iets voor anderen te kunnen betekenen, toch?”. En dat maakt politiek bedrijven ook zo’n dankbaar werk.

En zeker als alle betrokkenen kritisch naar elkaar toe zijn. Elkaar voortdurend en respectvol uitdagen om het beste uit zichzelf naar boven te halen. Met goede discussies, pittig waar het moet en met ruimte en begrip voor elkaar waar dat kan. In een omgeving waarbij iedereen leert van gemaakte fouten en die leermomenten gebruikt in het belang van onze gemeente en al haar inwoners. In zo’n omgeving gedijt gob al ruim 40 jaar op zijn best.

Een omgeving waar vertrouwen in elkaar overheerst. Waarin fouten worden erkend en de handschoen wordt opgepakt. Waar het vanzelfsprekend is dat een helpende hand wordt uitgestoken of opgepakt. Waar samen wordt gezocht naar oplossingen die er altijd zijn! Hoe complex de situatie ook is of lijkt. Die oplossingen moet je wel willen zien, en dat is exact de sterke kracht van gob. We gaan net zolang op zoek tot we ze gevonden hebben en dat is waarmee gob zich keer op keer onderscheidt. gob blijft zich inzetten voor die samenwerking, waardoor iedereen vanuit zijn eigen politieke kleur en verantwoordelijkheid dat kan doen wat in het belang van onze gemeente en haar inwoners gedaan moet worden. Met een luisterend oor voor jong en oud en met aandacht voor zaken die voor menigeen misschien niets voorstellen maar die gob erg belangrijk vindt. Net zoals we dat al ruim 40 jaar gedaan hebben, simpel zat.