gob sittard
gob sittard geleen
gob politiek geleen
gob politiek limburg
gob geleen
gob sittard geleen politiek
gob online
politiek sittard geleen
gob politieke vereniging
gob

vanuit het

GOB, vanuit het hart

Jong en oud samen voor een leefbaar en economisch sterk Sittard-Geleen in dorp én stad!

Samen maken we onze toekomst. Helpt u mee? Roy Breidenbach.

Mijn naam is Roy Breidenbach en binnen de gob fractie vinden we het belangrijk dat we onze toekomst samen maken. Graag vraag ik daarom uw hulp.

Deze keer staat Lindenheuvel, de grootste wijk van Sittard-Geleen, in de schijnwerpers. Een prachtige wijk met een eigen identiteit en een multiculturele samenleving. Een groene wijk met een eigen markt, cafés, winkels, ouderenvoorzieningen, mooie parken en verenigingen. Kortom een krachtige wijk waar van alles te beleven is. Een wijk waar de inwoners de schouders eronder gezet hebben en werken aan verbeteringen. Samen met de gemeente, GGD, PIW, het wijkplatform is men bezig aan een positieve ombuiging.

gob vindt dit een geweldige ontwikkeling want een goed woonklimaat voor alle inwoners van Lindenheuvel is erg belangrijk. Er wordt hard gewerkt aan het Lindenheuvel van de toekomst, en dat is goed en die mening delen velen met gob.  Maar los van alle lopende verbeteringen zijn er ongetwijfeld ook zaken die aandacht vragen en waar actie nodig is. Het zou fijn zijn als u me daarbij kan helpen om die zaken boven water te krijgen. Uiteraard zijn ook aanvullende tips of suggesties die Lindenheuvel en haar inwoners kunnen helpen erg welkom.

Dus schroom niet mij te mailen of bellen (raadslid.breidenbach@sittard-geleen.nl of via 06 – 45126800).

Uiteraard mag u ook andere zaken doorgeven. Ik zal ervoor zorgen dat deze bij een van mijn collega’s terechtkomen.

En mocht u in uw familie- of kennissenkring mensen kennen die dit onderwerp ook na aan het hart ligt dan stel ik het op prijs als u hen attent maakt op dit bericht, zodat zij hun mening kunnen geven.

Met vriendelijke gob groet, Roy.