gob politiek geleen
gob
gob politieke vereniging
gob sittard geleen
gob geleen
gob online
gob sittard geleen politiek
gob sittard
gob politiek limburg
politiek sittard geleen

vanuit het

GOB, vanuit het hart

Jong en oud samen voor een leefbaar en economisch sterk Sittard-Geleen in dorp én stad!

Samen maken we onze toekomst. Helpt u mee? Yvonne Salvino-Meijer.

Mijn naam is Yvonne Salvino-Meijer en ik mag de gob fractie in de gemeenteraad van Sittard-Geleen leiden. Ik zeg daarbij nadrukkelijk ‘mag’ omdat het een groot voorrecht is waar ik erg trots op ben en wat ik met veel passie doe. Net zo trots ben ik op alle gob leden van mijn huidig team. Onderdeel van een grote gob familie die in haar bijna 40-jarig bestaan heel veel bereikt heeft. Zéér indrukwekkende resultaten die laten zien hoe belangrijk gob voor Sittard-Geleen en haar inwoners was en nog altijd is.

Filosofie van gob is dan ook dat we onze toekomst samen maken. Jong en oud, samen voor een leefbaar en economisch sterk Sittard-Geleen, in dorp én stad!

Maar wat betekent dit? Welke zaken zijn daarvoor belangrijk? Waar moeten de gob vertegenwoordigers zich volgens u sterk voor maken? Dus los van alles waar we iedere dag opnieuw al aan werken, denk aan onderwerpen uit ons gob verkiezingsprogramma, het coalitieakkoord (inclusief addendum) of het recent gesloten Bestuursakkoord met de Provincie. Zijn er zaken die aandacht nodig hebben?

Welk onderwerp zou u graag op de agenda van de gemeenteraad of het College willen zetten? Denk er alsjeblieft eens over na en help mij en al mijn gob collega’s. Want samen met u maken we onze toekomst.

Dus schroom niet om mij te bellen of mailen (raadslid.salvino-meijer@sittard-geleen.nl of via 06 – 12391263). Een keer bijpraten onder het genot van een kop koffie kan uiteraard ook.

En mocht u in uw familie- of kennissenkring mensen kennen die dit onderwerp ook na aan het hart ligt dan stel ik het op prijs als u hen attent maakt op dit bericht, zodat zij hun mening kunnen geven.

Met vriendelijke gob groet, Yvonne.