gob politiek geleen
gob sittard geleen
gob politieke vereniging
gob sittard
politiek sittard geleen
gob online
gob
gob sittard geleen politiek
gob geleen
gob politiek limburg

vanuit het

GOB, vanuit het hart

Jong en oud samen voor een leefbaar en economisch sterk Sittard-Geleen in dorp én stad!

Samen maken we onze toekomst. Helpt u mee? Paul Verjans.

Mijn naam is Paul Verjans en al meer dan 22 jaar ben ik actief als raadslid en zet me in voor de medemens in het algemeen en voor de inwoners van Sittard-Geleen én Born in het bijzonder. Want niemand leeft voor zich alleen. Mijn persoonlijke lijfspreuk is: ‘Ik beloof u niets wat ik niet kan waarmaken, maar probeer waar te maken wat ik u graag had willen beloven’. Gelet op de vele reacties die ik in al die tijd en op tal van onderwerpen heb gekregen wordt dit gewaardeerd. Dit is voor mij en voor gob belangrijk.  Want samen met u maken we immers onze toekomst.

We leven op dit moment in een moeilijke tijd. Daarom is het belangrijk dat
we in onze economie en dus in werkgelegenheid blijven investeren. Niet
investeren betekent namelijk stilstand. Daar ben ik me van bewust. En stilstand is achteruitgang en dat is iets wat gob absoluut niet wil.

Echter ik blijf ervoor pleiten dat eerst de alledaagse dingen op orde moeten
zijn. Want ook ik stoor me aan het slechte onderhoud van de openbare ruimte en aan het groenonderhoud. Sittard-Geleen is een mooie groene gemeente, maar niet door groene trottoirs en groene goten! Voor gob dient dit de hoogst mogelijke prioriteit te krijgen.

gob is echter gob!, en dus werken we op vele fronten hard om dit beeld blijvend te veranderen. Want gob wil dat jong en oud zich thuis voelen in Sittard-Geleen, leefbaar en economisch sterk in dorp én stad!

Het zou fijn zijn als u me daarbij kan helpen met aanvullende tips,
suggesties …. Alle informatie over dit voor u en gob zo belangrijke onderwerp is welkom. Dus schroom niet om mij te bellen of mailen
(raadslid.verjans@sittard-geleen.nl of via 06 – 44532308).

En mocht u in uw familie- of kennissenkring mensen kennen die dit onderwerp ook na aan het hart ligt dan stel ik het op prijs als u hen attent maakt op dit bericht, zodat zij hun mening kunnen geven.

 

Met groene gob groet, Paul.