gob
gob politiek limburg
gob politiek geleen
gob geleen
gob online
gob sittard geleen politiek
politiek sittard geleen
gob sittard geleen
gob politieke vereniging
gob sittard

vanuit het

GOB, vanuit het hart

Jong en oud samen voor een leefbaar en economisch sterk Sittard-Geleen in dorp én stad!

Samen maken we onze toekomst. Helpt u mee? Niek Wetzels.

Ik ben Niek Wetzels en binnen de gob fractie vinden we het belangrijk dat we onze toekomst samen maken. Graag vraag ik daarom uw hulp.

Recent heeft de gemeenteraad groen licht gegeven voor een belangrijke investering: de unilocatie tussen Grevenbicht en Obbicht. Een nieuwe locatie, een nieuw gebouw met alle noodzakelijke voorzieningen én goede sportvoorzieningen. Duurzaam en klaar voor de toekomst. Als gob burgerraadslid heb ik onze woordvoerder hiervoor altijd van relevante informatie voorzien. De jarenlange en niet aflatende inspanningen van gob hebben daarbij hun vruchten afgeworpen en daar ben ik gob trots op.

Ongetwijfeld zijn er nog zaken waar aandacht voor nodig is. Het zou fijn zijn als u me daarbij helpt. Alle aanvullende tips of suggesties over dit, voor beide dorpen, zo belangrijke onderwerp zijn dan ook welkom.

Dus schroom niet mij te mailen burgerlid.wetzels@sittard-geleen.nl Uiteraard mag u ook andere zaken doorgeven. Ik zal ervoor zorgen dat deze bij een van mijn collega’s terechtkomt.

En mocht u in uw familie- of kennissenkring mensen kennen die dit onderwerp ook na aan het hart ligt dan stel ik het op prijs als u hen attent maakt op dit bericht, zodat zij hun mening kunnen geven.

Met vriendelijke gob groet, Niek.