gob geleen
gob sittard
gob
gob politiek limburg
gob online
gob politiek geleen
gob sittard geleen politiek
gob sittard geleen
politiek sittard geleen
gob politieke vereniging

vanuit het

GOB, vanuit het hart

Jong en oud samen voor een leefbaar en economisch sterk Sittard-Geleen in dorp én stad!

Samen maken we onze toekomst. Helpt u mee? Martin Dormans.

Mijn naam is Martin Dormans en binnen de gob fractie vinden we het belangrijk dat we onze toekomst samen maken. Graag vraag ik daarom uw hulp.

Ik behandel als gob woordvoerder het Participatiebedrijf Westelijke Mijnstreek. U heeft hier ongetwijfeld van gehoord of over gelezen. Dit Participatiebedrijf is op 1 januari 2020 ontstaan door een bundeling van krachten van Vixia en de sociale diensten van de gemeenten Beek, Sittard-Geleen en Stein.

‘Iedereen doet mee’ is een belangrijk uitgangspunt om mensen in een kwetsbare positie te begeleiden naar werk dat bij ze past. Deze ambitie kan gob alleen maar volmondig ondersteunen. Er ontstaat namelijk één overzichtelijk loket voor werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt, voor mensen die inkomensondersteuning nodig hebben en voor organisaties die op zoek zijn naar personeel.

gob vindt dit een belangrijke stap en in het belang van alle directbetrokkenen zal gob er dan ook alles aan doen om dit initiatief te steunen. Het zou fijn zijn als u daarbij helpt zodat we er samen voor zorgen dat iedereen een kans krijgt en mee kan doen in onze maatschappij.

Dus schroom niet mij te mailen of bellen (raadslid.dormans@sittard-geleen.nl of via 06 – 51842634).

Uiteraard mag u ook andere zaken doorgeven. Ik zal ervoor zorgen dat deze bij een van mijn collega’s terechtkomen.

En mocht u in uw familie- of kennissenkring mensen kennen die dit onderwerp ook na aan het hart ligt dan stel ik het op prijs als u hen attent maakt op dit bericht, zodat zij hun mening kunnen geven.

Met vriendelijke gob groet, Martin.