gob
politiek sittard geleen
gob politieke vereniging
gob politiek limburg
gob sittard
gob politiek geleen
gob sittard geleen
gob sittard geleen politiek
gob geleen
gob online

vanuit het

GOB, vanuit het hart

Jong en oud samen voor een leefbaar en economisch sterk Sittard-Geleen in dorp én stad!

Samen maken we onze toekomst. Helpt u mee? Fred Vroomen.

Mijn naam is Fred Vroomen en binnen de gob fractie vinden we het belangrijk dat we onze toekomst samen maken. Graag vraag ik daarom uw hulp.

gob is van mening dat een goed woon- en vestigingsklimaat voor al onze inwoners belangrijk is. Ook is het een randvoorwaarde voor de economische ontwikkeling van Sittard-Geleen. Hierbij hoort een toekomstbestendige woningvoorraad, afgestemd op de veranderende woonbehoeftes. Jongeren willen een kans op de woningmarkt in hun eigen omgeving en niet te vergeten de jonge gezinnen die zich in Sittard-Geleen willen vestigen. Ouderen willen zo lang als mogelijk op hun vertrouwde plek blijven wonen. Daarnaast is er ook behoefte aan woningen voor kenniswerkers en arbeidsmigranten die zich met hun gezin in Sittard-Geleen willen vestigen. Dat dit geen gemakkelijke opgave voor alle betrokken partijen is mag duidelijk zijn.

Het zou dan ook fijn zijn als u me kan helpen met aanvullende tips, suggesties …. Alle informatie over dit voor al onze huidige en toekomstige inwoners, zowel jong als oud, is welkom.

Dus schroom niet mij te bellen of mailen (burgerlid.vroomen@sittard-geleen.nl of via 06 – 11732982).

Uiteraard mag u ook andere zaken doorgeven. Ik zal ervoor zorgen dat deze bij een van mijn collega’s terechtkomt.

En mocht u in uw familie- of kennissenkring mensen kennen die dit onderwerp ook na aan het hart ligt dan stel ik het op prijs als u hen attent maakt op dit bericht, zodat zij hun mening kunnen geven.

Met vriendelijke gob groet, Fred.