gob
politiek sittard geleen
gob politieke vereniging
gob sittard
gob politiek limburg
gob sittard geleen politiek
gob politiek geleen
gob sittard geleen
gob online
gob geleen

vanuit het

GOB, vanuit het hart

Jong en oud samen voor een leefbaar en economisch sterk Sittard-Geleen in dorp én stad!

RWM zamelt eenmalig oud papier in & Milieupark Born in beperkte mate weer geopend.

PERSBERICHT Sittard, 17.04.2020

Oud Papier

RWM gaat tussen 20 april en 15 mei eenmalig oud-papier inzamelen in de gemeenten Sittard-Geleen, Beek en Stein. De afvalinzamelaar stopte op 17 maart jongstleden met het ophalen van oud-papier wegens met name de ingestelde coronamaatregelen en daarnaast een oplopend ziekteverzuim. Omdat oud-papier op sommige plekken langs de weg blijft staan en om drukte op de milieuparken te verminderen, organiseert de regionale afvalinzamelaar een eenmalige ophaalronde.

Raadpleeg nieuwe afvalwijzer

Deze eenmalige inzameling gebeurt volgens een afwijkende planning. Tevens wordt er niet op zaterdagen en ook niet in de avonduren ingezameld. Daarom adviseert RWM de inwoners: raadpleeg altijd de RWM-app of de website www.rwm.nl om te weten te komen wanneer het oud-papier op uw adres opgehaald wordt. Zet op die dag het oud-papier ’s ochtends om 07:00 uur buiten. Het wordt op prijs gesteld wanneer u ook uw buren informeert over de eenmalige ophaalronde en eventuele wijzigingen in het ophaalschema. Immers: Samen sterk!

Milieupark Born weer geopend vanaf zaterdag 18 april

Gemeente Sittard-Geleen en RWM hebben gezamenlijk de inrichting veranderd, waardoor het voorschrift om anderhalve meter afstand te houden nu wél uitvoerbaar is. Let op: Het milieupark is alleen toegankelijk voor het brengen van niet-betaalde afvalstromen zoals oud-papier, glas, PMD, textiel, oud ijzer en tuinafval.

Actuele ontwikkelingen

RWM houdt alle actuele ontwikkelingen in hun bedrijfsvoering bij op www.rwm.nl en in de RWM-app.