gob politiek limburg
politiek sittard geleen
gob online
gob sittard geleen
gob politieke vereniging
gob geleen
gob sittard
gob sittard geleen politiek
gob
gob politiek geleen

vanuit het

GOB, vanuit het hart

Jong en oud samen voor een leefbaar en economisch sterk Sittard-Geleen in dorp én stad!

Raadslid Myra Wijnen en de toekomst van Glanerbrook.

TOEKOMST GLANERBROOK GELEEN

Politieke groepering gob heeft op initiatief van ons raadslid Myra Wijnen, die overigens recht tegenover Glanerbrook woont, een bezoek gebracht aan Glanerbrook. De delegatie, die bestond uit raadsleden, burgerraadsleden en wethouders, kregen een toelichting op de plannen door Ralph Verbael. Verder kregen de gobbers nog een rondleiding door het complex, dat in de prachtige omgeving van het Burgemeester Damenpark ligt.

In december 2017 heeft de gemeenteraad besloten om Glanerbrook aan te wijzen als centrale stedelijke basis zwemvoorziening voor recreatief, wedstrijd-, doelgroepen- en educatief zwemmen. Verder zal in Glanerbrook een basis schaatsvoorziening blijven, die geschikt is voor ijshockeywedstrijden en recreatief schaatsen. De wielerbaan staat niet ter discussie en blijft in alle gevallen bestaan. Momenteel wordt voor Glanerbrook ook een renovatievariant onderzocht.

Myra Wijnen heeft zich nadrukkelijk opgeworpen als ambassadeur voor Glanerbrook, niet alleen vanwege haar jarenlange betrokkenheid als clublid en vrijwilliger bij handbalvereniging VenL, maar ook door vijwillige werkzaamheden, zoals het schoonmaken en verwijderen van onkruid op de wielerbaan van Glanerbrook etc. Myra Wijnen vindt het behoud van Glanerbrook zeer belangrijk voor alle inwoners van Geleen en de regio vanwege de vele faciliteiten, centrale ligging en uitstekende parkeermogelijkheden.  Als inwoners meer willen weten over de stand van zaken ten aanzien van de ontwikkelingen bij Glanerbrook, kunt u te allen tijde contact opnemen met Myra Wijnen. Zij is bereikbaar onder telefoonnummer 06-20591828.