gob sittard geleen politiek
gob politiek geleen
gob
gob online
gob politieke vereniging
gob geleen
gob sittard
gob sittard geleen
gob politiek limburg
politiek sittard geleen

vanuit het

GOB, vanuit het hart

Jong en oud samen voor een leefbaar en economisch sterk Sittard-Geleen in dorp én stad!

Persbericht: Pieter Meekels lijsttrekker GOB in 2018

Pieter Meekels is gekozen tot lijsttrekker van de politieke partij GOB voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 in de gemeente Sittard-Geleen. Hij werd unaniem tot lijsttrekker gekozen tijdens de drukbezochte ledenvergadering van GOB op 7 maart jl.

Cruciale ontwikkelingen hebben plaatsgevonden bij Chemelot en VDL Nedcar mede dankzij zijn inzet als wethouder economie en middelen met als resultante een sterk economisch Sittard-Geleen. Daarnaast hebben ontwikkelingen in het midden- en kleinbedrijf zijn warme belangstelling. Pieter Meekels heeft de afgelopen jaren tientallen bedrijven bezocht om op de hoogte te blijven van het wel en wee van het midden-en kleinbedrijf in de gemeente breed en daarmee ondernemers te spreken over enerzijds de manier waarop zij als lokaal bedrijf kunnen profiteren van de voorspoed die grote bedrijven in de gemeente en regio brengen en anderzijds samen met hun te spreken over wat er nodig is aan de bredere ondernemersondersteuning.

Evenwicht tussen stedelijke projecten en zaken die spelen in de wijken en de dorpen is van belang. Vele taken en werkzaamheden op lokaal, regionaal, (Zuid-) Limburgs en nationaal niveau, hinderen Pieter Meekels niet om altijd oog en oor te hebben voor de individuele problemen van de inwoners. Die kunnen altijd bij hem terecht.

”Ik ben er trots op lijsttrekker te mogen zijn van een partij die diep geworteld is in de vele dorpen, wijken, buurten en stadsdelen binnen onze gemeente en die onze inwoners serieus neemt,” zei Pieter Meekels na zijn verkiezing. GOB is de partij die uitgaat van het positieve. Dé partij die samen met inwoners en bedrijven zoekt naar oplossingen voor de uitdagingen die in Sittard-Geleen leven. Wij werken hard aan vernieuwing en verjonging binnen onze eigen geledingen.

Daarnaast zijn wij regelmatig aanwezig in de verschillende centra en dragen het verenigingsleven een warm hart toe. Wij gaan met veel plezier naar verenigingen tijdens hun jubilea. Dat is belangrijk; een leefbaar Sittard-Geleen is samen met andere mensen duurzaam leven, organiseren en vieren.”

De politieke groepering GOB maakt voor de derde achtereenvolgende periode deel uit van het stadsbestuur van Sittard-Geleen. Hierdoor is het gelukt om stabiliteit te brengen in het stadsbestuur. GOB is de lokale partij die geen landelijke standpunten hoeft uit te voeren en met deskundige mensen voor eenheid, balans en kwaliteit kan zorgen.

GOB is inmiddels gestart met de voorbereiding van het verkiezingsprogramma, de verkiezingscampagne 2018-2022 én de samenstelling van de verkiezingslijst. Inwoners die hier een bijdrage aan willen leveren, kunnen zich aanmelden via de website van het GOB (www-gob-sg.nl of via info@gob-sg.nl) of contact opnemen met lijsttrekker Pieter Meekels via 06 – 21 83 30 58.