gob
gob politieke vereniging
gob online
gob politiek limburg
gob sittard geleen
politiek sittard geleen
gob politiek geleen
gob sittard
gob sittard geleen politiek
gob geleen

vanuit het

GOB, vanuit het hart

Jong en oud samen voor een leefbaar en economisch sterk Sittard-Geleen in dorp én stad!

Persbericht: gob met lef!

KOPteam10+ nu al in de startblokken voor de verkiezingen van maart 2018, leefbaar en economie dé uitgesproken centrale ankers in het programma voor de komende jaren én gob ‘new-style’; bepaald geen oude wijn in nieuwe zakken!

KOPteam 10+

Het gob stelt trots haar jonge en vernieuwde samenstelling van ambitieuze kandidaten voor! Vertegenwoordiging van de wijken en dorpen in Sittard-Geleen en toekomstbestendigheid zijn belangrijke uitgangspunten voor de samenstelling van de volledige lijst en het daarbij horende KOPteam10+.

Lijsttrekker Pieter Meekels vertelt: “We werken hard aan onze lijst die een reflectie is van de samenstelling van onze maatschappij; jongere en oudere kandidaten, ondernemers en werkers, vrijwilligers en mantelzorgers, ze zijn allemaal onderdeel van één grote familie; de gob-familie!”

Leefbaar en economie

De centrale ankers van het gob voor de komende verkiezingen zijn gebaseerd op de thema’s leefbaar en economie. Leefbaar staat voor die onderdelen, die dicht bij de inwoners staan zoals veiligheid, zorg, sociaal- en vitaal leven, verenigingen etc. Economie staat voor structuurversterking, werkgelegenheid, arbeidsmarkt, ondernemersondersteuning en onderwijs zowel op individueel vlak alsook in de onderlinge samenwerking.

gob ‘new style’

Waar het gob ooit ervoor koos uitleg over de betekenis van haar naam te geven, is nu het moment daar om het sterke lokale politieke merk dat het door de jaren heen geworden is, volledig uit te dragen. En bij een sterk merk behoort een stevige merkbelofte;

Wij werken – voor én met jong en oud – vanuit ons hart, elke dag
aan een leefbaar en economisch sterk Sittard-Geleen in dorp én stad!

Waar de metamorfose enerzijds een visuele reflectie is van de verjonging en vernieuwing van haar kandidatenlijst wordt het anderzijds middels de nieuwe uitstraling geborgd op zijn centrale ankers leefbaar en economie.

Visueel kenmerkt zich het gob door een stevig en eigenzinnig woordmerk met een herkenbare en onderscheidende toets in geel, waarbij passend bij de merkbelofte het rode hart niet ontbreekt.

Pieter Meekels vertelt verder: “We maken door de diverse ontwikkelde communicatieve middelen de vernieuwing en verjonging tastbaar en beschikbaar voor communicatie met inwoners op de traditionele én moderne eigentijdse wijze. Als vanzelfsprekend het 1-op-1 gesprek en zaken op papier alsook digitaal, online en via sociale media.”

Locatie

Het gob is er voor stad én dorp. De locatie van de bijeenkomst van vandaag is daarom zeer zorgvuldig en geografisch centraal gekozen; op Kasteel Limbricht in een cultuur historische omgeving en omringd door innovatie en structuurversterking binnen de hele gemeente Sittard-Geleen.


Noot voor de redactie:
Het gob zal de komende tijd de kandidatenlijst compleet maken en u informeren over nieuwe ontwikkelingen. Het gob is te volgen via haar website en social mediakanalen.

Voor meer informatie:
Perscoördinatie voor het gob:
jeroen@doortedoen.nl), tel. 06 55 13 55 14
anja@doortedoen.nl), tel. 06 22 52 00 36