gob sittard
politiek sittard geleen
gob geleen
gob
gob politiek geleen
gob sittard geleen
gob politiek limburg
gob politieke vereniging
gob online
gob sittard geleen politiek

vanuit het

GOB, vanuit het hart

Jong en oud samen voor een leefbaar en economisch sterk Sittard-Geleen in dorp én stad!

Op naar een toekomst voor Sittard-Geleen als een verbindende studentenstad.

Kopje Koffie met Ghislaine Linssen

Ghislaine Linssen werkt voor Zuyd Hogeschool bij de Academie voor Commerciële Economie en de Academie voor Business Studies.

Zuyd Hogeschool heeft voor elke opleiding een groot aanbod aan begeleiding voor studenten.
Elke student krijgt aan het begin van de opleiding een coach toegewezen welke naast eén-op-een begeleiding ook zorgt voor groepsbegeleiding. De functionaris studeren met een functie beperking zorgt voor extra begeleiding vanuit de academie voor de student die behoefte hier aan heeft. Daarnaast kan worden doorverwezen naar een decaan of een studentenpsycholoog. Zuyd Hogeschool ziet de behoefte van studenten aan ondersteuning op allerlei gebieden en biedt deze aan.

De meeste studenten die in Ligne studeren zijn thuiswonend. Hun sociale leven speelt zich veelal af in hun naaste omgeving.  
Hoe fijn zou het zijn wanneer om en nabij Ligne extra ruimte wordt gecreëerd waar studenten samen komen om zich te ontwikkelen op sociaal, cultureel en emotioneel gebied. Daarbij  begeleid door deskundigen en hogere jaar studenten als buddy of als stage vanuit Zuyd Hogeschool. Op naar een toekomst voor Sittard-Geleen als een verbindende studentenstad.

Zuyd Commercie?le Economie 2019 (Jonathan Vos Photography)