gob
gob politieke vereniging
gob politiek geleen
gob sittard geleen politiek
gob sittard
politiek sittard geleen
gob geleen
gob sittard geleen
gob politiek limburg
gob online

vanuit het

GOB, vanuit het hart

Jong en oud samen voor een leefbaar en economisch sterk Sittard-Geleen in dorp én stad!

Nu geen extra ‘markttoeristen’!

De verkiezingen komen eraan en dus willen politieke partijen uw aandacht vragen. Toch zal gob de komende weken niet te zien zijn op de markt of in de winkelstraten. Vanuit maatschappelijke verantwoordelijkheid kiest gob ervoor om op dit moment niet de extra ‘markttoerist’ te zijn, die aan bezoekers aandacht en steun vraagt voor onze politieke groepering. Los van welke mogelijkheden er wel nog zijn binnen de nu geldende maatregelen.
Corona doet een appél op ons allemaal om samen onze verantwoordelijkheid te nemen voor een duurzame, weerbare samenleving. Normen en waarden, houding en gedrag zijn essentieel. Dus ook de laatste periode als opmaat naar de verkiezingen van 14, 15 en 16 maart 2022.
Wij kiezen ervoor om ondernemers in rust, gezondheid en veiligheid te laten ondernemen. Dat is onze steun aan hen. Wij kiezen ervoor om het winkelend publiek en de bezoekers aan de stad en centra, in alle rust, gezondheid en veiligheid te laten winkelen en recreëren. Dat is onze steun en aandacht die wij geven als lijst 1.
Op deze manier dragen wij bij aan een leefbaar en bovenal gezond Sittard-Geleen. Verantwoordelijkheid nemen waar dat nodig is.
Op 14 februari bekijken we opnieuw de situatie en maken we een keuze voor de weken erna.