politiek sittard geleen
gob sittard geleen politiek
gob online
gob sittard
gob sittard geleen
gob politiek limburg
gob politieke vereniging
gob
gob politiek geleen
gob geleen

vanuit het

GOB, vanuit het hart

Jong en oud samen voor een leefbaar en economisch sterk Sittard-Geleen in dorp én stad!

Myra Wijnen zorgt voor een warme jas voor iedereen.

“GEEF EEN JAS EN VERWARM EEN HART”

POLITIEKE GROEPERING gob DOET OOK MEE

Myra Wijnen, het zeer sociaal betrokken raadslid van de gob fractie in Sittard-Geleen heeft de coördinatie op zich genomen om haar politieke partij,  groepering gob,  te laten deelnemen aan deze inzamelingactie.

Myra Wijnen

Sittard-Geleen is een van de 23 Limburgse gemeenten die deelnemen aan jasseninzamelactie “Geef een jas en verwarm een hart”. Deze regionale actie van de stichting Samen voor Maastricht, heeft als doel  om winterjassen in te zamelen voor mensen die het helaas financieel helaas wat minder breed hebben om zelf geen goede winterjas te kopen.

Myra verwoord het zelf als volgt: “Jouw jas past ook een ander…. Voor veel mensen is het vanzelfsprekend. Ze denken er zelfs niet eens over na als ze een warme jas van de kapstok nemen en naar buiten gaan. Want die beschermende laag, die je beschut tegen kou en guur weer, hangt er ‘gewoon’. Soms is er twijfel. Welke neem ik vandaag?

Maar is dit wel zo ‘gewoon’? Voor een steeds grotere groep mensen in elk geval niet. Denk aan de dak- en thuislozen en mensen die minder draagkrachtig zijn, die vaak continu worden blootgesteld aan kou en nattigheid”.

Myra deed mede namens bestuur en gob fractie binnen de politieke groepering en daar buiten een oproep thuis in hun kast te duiken en schone en goede heren, dames winterjassen bij haar thuis af te leveren om deze jassen een tweede leven te geven. Want: “JOUW jas past ook een ander”.

Met de vrachtauto-bestelwagen van haar echtgenoot heeft Myra  vandaag, 100 jassen afgeleverd bij de stadswinkel van de gemeente Sittard-Geleen en 64 bij kledingbank in  Geleen.

Ook hiermee laat politieke groepering gob de mensen niet in de kou staan!

Voor vragen kunt u contact opnemen Myra Wijnen