gob
gob politiek geleen
gob politiek limburg
politiek sittard geleen
gob sittard geleen
gob online
gob politieke vereniging
gob sittard
gob geleen
gob sittard geleen politiek

vanuit het

GOB, vanuit het hart

Jong en oud samen voor een leefbaar en economisch sterk Sittard-Geleen in dorp én stad!

Lekker met vakantie… toch!?

We vroegen het aan Aukje van Wersch, onderneemster in Born.

“Vakantie is voor mij als onderneemster tijd voor het gezin en ook de accu opladen en frisse strategieën bepalen voor ons bedrijf.

Je bent als onderneemster wel op vakantie maar ons bedrijf draait gewoon door. Vaak regel je dan toch nog altijd een aantal zaken.

Wij kiezen ervoor om ons bedrijf tijdens de zomer open te houden om onze klanten juist in hun eigen vakantieperiode te willen bedienen. Het loont zich zeker aangezien onze klanten wekelijks gebruik maken van onze dienstverlening en lekker willen sporten in de zomer.

Door een goed en stabiel team bij Leef & Beweeg hebben wij de mogelijkheid om als gezin op vakantie te gaan zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Het voordeel om vanuit een dorp te ondernemen is dat je door de kleinschaligheid nauw betrokken bent met je klanten. Het is lekker laagdrempelig om bij ons binnen te stappen. Mond-op-mond-reclame is in een dorp je belangrijkste marketing. En ben je daarnaast onderscheidend dan komen ook mensen vanuit omliggende dorpen of de stad naar je toe. Dat vergt wel wat meer communicatie naar de buitenwereld.

En nu… eerst vakantie!”

Lekker met vakantie… toch!?

gob gaat ook lekker met vakantie… dat spreekt voor zich. En net zoals bij ondernemers – accu opladen, frisse strategieën bepalen, onze partij draaiende houden in de zomer vanuit een goed en stabiel team, lekker sporten en werken aan een gezond lichaam en geest – we herkennen het allemaal. Mooi ook dat er op elk gebied paralellen zijn te trekken; laagdrempelig, onderscheidend en er voor iedereen zijn in dorp èn stad!

Voor alle inwoners van onze gemeente, een fijne vakantie!

Bel of mail ons gerust – tijdens uw en onze vakantie – met een vraag, aandachtspunt of een fris idee.

Bekijk hier ons artikel