gob sittard
gob
politiek sittard geleen
gob online
gob sittard geleen
gob politiek limburg
gob politieke vereniging
gob geleen
gob sittard geleen politiek
gob politiek geleen

vanuit het

GOB, vanuit het hart

Jong en oud samen voor een leefbaar en economisch sterk Sittard-Geleen in dorp én stad!

Het nieuwe gezicht van gob; bepaald geen oude wijn in nieuwe zakken!

Nee natuurlijk niet!!! Want wat ooit goed begon, is door de jaren heen alleen maar sterker geworden en resulteert vandaag de dag in een ambitie om een sterk merk met veel verve uit te dragen!

Even samen terug in de tijd. GOB ontstond in de jaren 80 en was toen dé politieke groepering die zich lokaal hard maakte voor de herindelingsplannen van de kernen Grevenbicht, Obbicht, Born. Dat kenmerkte het begin van het GOB. Enkele jaren later volgde er een nieuwe herindeling die een groter gebied betrof; Sittard-Geleen-Born. De partij groeide met deze lokale ontwikkelingen mee en koos ervoor GOB de betekenis en waarden mee te geven Geloofwaardig, Open en Betrouwbaar.

Inmiddels maakt het gob al voor de derde achtereenvolgende periode deel uit van het stadsbestuur van Sittard-Geleen. Het brengen van stabiliteit en de kracht vanuit het lokale perspectief heeft gob een sterke partij gemaakt. gob anno nu is daarmee hét lokale politieke merk met een sterke merkbelofte;

Wij werken – voor én met jong en oud – vanuit ons hart, elke dag aan een leefbaar en economisch sterk Sittard-Geleen in dorp én stad!

Waar onze metamorfose enerzijds een visuele reflectie is van de verjonging en vernieuwing van onze kandidatenlijst, ondersteunt het anderzijds de centrale ankers van het gob voor de komende verkiezingen. Deze zijn gebaseerd op de thema’s leefbaar en economie. Leefbaar staat voor die onderdelen, die dicht bij de inwoners staan, zoals veiligheid, zorg, sociaal- en vitaal leven, verenigingen, etc. Economie staat voor structuurversterking, werkgelegenheid, arbeidsmarkt, ondernemersondersteuning en onderwijs.

Het visuele gob anno nu kenmerkt zich door een stevig en eigenzinnig woordmerk met een herkenbare en onderscheidende toets in geel, waarbij passend bij de merkbelofte het rode hart niet kon ontbreken.

Een trotse gob-familie