gob sittard
politiek sittard geleen
gob sittard geleen politiek
gob online
gob politiek geleen
gob politiek limburg
gob sittard geleen
gob politieke vereniging
gob geleen
gob

vanuit het

GOB, vanuit het hart

Jong en oud samen voor een leefbaar en economisch sterk Sittard-Geleen in dorp én stad!

‘HART WAAR HET MOET……ZACHT WAAR HET KAN!

Dat is onze oproep aan het gemeentebestuur. Een gemeente die wil meedenken met de creatieve ondernemersgeest van onze ondernemers. Dan moeten er oplossingen te vinden zijn, zodat ondernemers meer mogelijkheden krijgen om open te gaan EN vooral om open te BLIJVEN.
Woorden dien je om te zetten in daden. Onder het motto ‘hart waar het moet…..zacht waar het kan!’, gaan wij lokale ondernemers in de gemeente Sittard-Geleen, a.s. zaterdag, ondersteunen door een GRATIS marktkraam ter beschikking te stellen. Wij bouwen de kraam voor u op zaterdagochtend en breken deze einde van de dag ook weer af. Als ondernemer heeft u dan uw handen vrij om te doen waar u goed bent EN DAT IS ONDERNEMEN?
Het is duidelijk dat het voor veel ondernemers geen optie is om nog langer gesloten te moeten blijven. Geen omzet, wel hoge kosten. Aankopen worden wel on-line gedaan (vaak niet lokaal) en in Belgie en Duitsland. Omdat daar wel gewinkeld mag worden. Hoewel ook vanuit de lokale politiek het signaal klinkt dat ondernemers hun winkels en restaurants zaterdag moeten kunnen openen is dat voor ons NIET VOLDOENDE. Er moet veel meer gekeken worden naar WAT KAN WEL, niet alleen voor zaterdag maar ook voor de komende tijd. Oftewel hard waar het moet maar zacht waar het kan. Ondernemers moeten open BLIJVEN! Dat is ons signaal. Hiermee willen we ondernemers een hart onder de riem steken en laten zien wat er wel kan. Ondernemers die interesse hebben in een marktkraam kunnen contact opnemen met onze kandidaat Phil Boonen (06-30584471). Let op: het aantal beschikbare marktkramen is beperkt. Dus wees er snel bij.
Namens de gehele fractie gob en al haar 50 kandidaten. Samen voor een sterk economisch Sittard-Geleen!
Yvonne Salvino
lijsttrekker
Dat zijn wij…..samen met jong & oud, vanuit ons hart!
Kan een afbeelding zijn van kaart en de tekst 'gob Politieke Groepering Roosteren Grevenbicht Paperhover Echt Susteren Nieuwstadt Lobbicht Urmond waar het moet, zacht waar het kan. Sittardi Stein Geleen Jabeek Elsloo LEG rgeleen Windraak Geulle Puth Beek Spaubee Sweikhuizen Doenrade Bingelrade Oirsbeek Merkelbeek Schinnen. Amstenrade'
Jij, Eva Janssen, Henk Klooster en 3 anderen
2 keer gedeeld