gob sittard
gob
gob politiek geleen
gob politiek limburg
gob geleen
politiek sittard geleen
gob sittard geleen politiek
gob sittard geleen
gob politieke vereniging
gob online

vanuit het

GOB, vanuit het hart

Jong en oud samen voor een leefbaar en economisch sterk Sittard-Geleen in dorp én stad!

gob kiest voor dialoog, niet voor de schandpaal

Een al jaren voortdurende vete van een inwoner van het kerkdorp Born tegen onze partij gob en onze wethouder Pieter Meekels is sinds begin deze maand weer in alle hevigheid aangewakkerd. Met als gevolg dat enkele ramen van een pand in het centrum van Born vol hangen met kreten gericht tegen onze partij en onze wethouder. Alsof er een Amerikaanse verkiezingscampagne aan de gang is, waarbij het er alleen maar om gaat om de tegenstander zwart te maken. Wij begrijpen de frustratie van deze ondernemer in deze, maar wij kiezen voor een andere stijl van campagne voeren: de dialoog.

De afgelopen jaren hebben wij in deze casus steeds met argumenten en feiten de aantijgingen tegen ons weerlegd. Het mag niet baten. Opnieuw worden wij in een kwaad daglicht gesteld. Ondanks uitspraken van de rechter dat de gemeente in het verleden correct gehandeld heeft, ondanks het feit dat ook onze partij in de gemeenteraad voor het initiatief ‘Tutti mangiare’ gestemd heeft, ondanks dat onze wethouder bestuurlijk gezien de afgelopen vier jaar geen enkele bemoeienis heeft gehad met deze kwestie, worden onze partij en onze wethouder nu weer publiekelijk aan de schandpaal genageld. Gezien de politieke ambities van de voormalige ondernemer sluiten wij niet uit dat achter deze actie stemmen gewin schuilgaat. Het is jammer dat er geen discussie plaatsvindt op basis van feiten maar de campagne gevoerd wordt via enkele niet op feiten gebaseerde kreten op ramen van een winkelpand.

gob wil die discussie wel voeren. Want wij staan voor ons beleid en onze doelstelling: met jong en oud samen voor een leefbaar en economisch sterk Sittard-Geleen in dorp én stad!.