gob politieke vereniging
gob sittard
gob politiek geleen
gob sittard geleen
politiek sittard geleen
gob
gob online
gob sittard geleen politiek
gob geleen
gob politiek limburg

vanuit het

GOB, vanuit het hart

Jong en oud samen voor een leefbaar en economisch sterk Sittard-Geleen in dorp én stad!

Carnaval ‘ongewoon’ en toch vertrouwd…..❤️💛💚

gob vindt het contact met verenigingen en de lokale cultuur belangrijk. Daarom bezoeken we ook al vele jaren op rij met een grote groep mensen alle carnavalsrecepties in deze gemeente.

‘Gewoon’, omdat we dit fijn vinden.

‘Gewoon’ omdat we dat altijd al gedaan hebben en het inmiddels een traditie is.

‘Gewoon’ omdat we deze contacten belangrijk vinden.

Dit jaar is dit helaas anders en is bijna niets meer ‘gewoon’. Voor niemand. Dit jaar geen carnavalsrecepties en geen toespraken. Dit jaar een gedwongen onderbreking van onze gezamenlijke en jarenlange traditie.

Maar, …. dit betekent niet dat we jullie vergeten zijn. En omdat ‘gewoon’ niet kan, doen we het dit jaar maar ‘ongewoon’. Als blijk van waardering bieden we elke carnavalsvereniging een blijvende herinnering aan. Een herinnering aan dit bijzondere jaar. Als teken dat we hen niet vergeten zijn en hun op deze manier dit jaar steunen.

Een heus collectorsitem, want er bestaat slechts één exemplaar per carnavalsvereniging van. Speciaal gemaakt door gob raadslid Martin Dormans.

Laten we met zijn allen hopen dat volgend jaar anders is en we weer met een grote groep mensen en namens gob onze felicitaties fysiek komen brengen.

Voor nu, alsjeblieft, namens gob, récht vanuit ons hart.